Llibres

Estrenat el 2020, aquest espai web posa en marxa, i de manera molt desitjada, un espai destacat i dedicat als llibres. Per què les sèries i els llibres, formen part de la millor cultura. Aprofitant aquesta incorporació literària, el “Zona de Sèries” a partir d’ara serà “Zona de Sèries i Llibres”.

D’aquesta manera és reforça la divulgació d’aquests dos segments culturals ambdos espais, un a la ràdio, a través de la secció quinzenal “Sèries i llibres”, que s’emet dins del programa matinal de Ràdio Igualada titulat “Igualada Capital”, i l’altre mitjançant la seva presència en aquest digital.

I més específicament, aquest espai literari és elaborat amb la col.laboració de la comunicadora cultural tarragonina Mònica Socias, editora de dos programes radiofònics dedicats a la cultura, el “T de Cultura” a Tarragona Ràdio i “El Calaix” a Ràdio Ona La Torre, i que també té la seva difusió a tot el territori català a través de la Xarxa de Comunicació Local .

En aquesta estrena dels llibres en aquest digital, Mònica Socias ens ha triat dues bones lectures, que també tenen la seva referència en la secció quinzenal radiofònica del “Sèries i Llibres”, que s’emetrà el 28 de gener a Ràdio Igualada, i disponible també en format podcast.