La casa de papel 4, estrena

Aquest 3 d’abril arriba Netflix la molt esperada temporada 4 d’una de les sèries més icòniques i internacionals de la ficció espanyola, “La casa de papel”. De fet s’ha convertit en la sèrie de parla no anglesa més vista a Netflix a nivell mundial en el decurs de les tres temporades fins ara emeses en la plataforma digital.

La trama seguirà els esdeveniments del robatori de la banda al Banc d’Espanya.

Recordem que la trama va començar quan un misteriós personatge, el qual es fa anomenar El Profesor, planeja el major atracament mai ideat.

Per dur a terme aquest pla, recluta una banda formada per personatges amb certes qualitats en comú: cap hi té res a perdre. L’objectiu és atracar la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, amb la intenció de quedar-se tancats dins en una missió molt concreta: no robar diners, més aviat crear-los. 

Després de cinc mesos de reclusió, memoritzant cada detall, pas i probabilitat d’error, arriba el dia de posar en marxa el pla. Els esperen 11 dies de reclusió envoltats dels cossos d’elit de la policia i amb 67 hostatges al seu poder.

En aquest quart lliurament de la sèrie veurem com a mesura que el pla de l’Professor comença a enfonsar-se, la banda se les veu amb enemics dins i fora de l’Banc d’Espanya. I és que hi ha vides en joc.

No cal dir que en aquests dies de confinament, provocats per aquest trist episodi sanitari a nivell mundial que representa el Covid19, dedicar-nos una sessió maratoniana d’aquesta temporada 4 de “La casa de papel”, serà el millor antídot per continuar amb la millor de les prevencions que és quedar-nos a casa.

#joactuo #quedatacasa

Zona de Sèries i Llibres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s