Zero, zero, zero i Vikings

Avui us presento dues estrenes no encara vistes, però que ja formen part de la meva llista d’estrenes per dedicar unes quantes sessions maratonianes, i que ara li podrem dedicar temps amb aquest estat de confinament a casa motivat per l’estat de pandèmica (paraula lletja) del Covid-19.

Per un costat a Amazon Prime Video: “Zero, Zero, Zero”, sèrie inspirada en el llibre, del mateix nom, de Roberto Saviano. I per l’altra i ja disponible a Netflix, la primera part de la darrera temporada, la sisena, de “Vikings”.

ZERO, ZERO, ZERO a Amazon Prime Video, disponible des del passat 6 de març.

En el decurs de 8 capítols, veurem les diferents etapes per les quals passa un carregament de cocaïna, començant pel moment en què uns criminals italians ho compren fins que és lliurada.

Es tracta de la nova adaptació televisiva d’un dels llibres best-sellers de Roberto Saviano, el mateix autor darrere de l’aclamada també impactant sèrie “Gomorra”. De fet, aquesta vegada el focus no està en els grans càrtels de la droga ni tampoc en els camells d’estar per casa, sinó en els grans empresaris que realment tenen el poder en aquest negoci internacional.

El rodatge de la sèrie ha tingut lloc en sis països diferents i que s’hagin gravat escenes tant en espanyol, anglès, italià, francès i àrab.

“VIKINGOS”, estrena de la primera part de la temporada 6, i última!

Els que l’hem seguit, vist i guadit de les cinc primeres temporades, ara podrem continuar fent-ho amb l’estrena de la sisena temporada, que consta de 20 capítols, que s’oferiran en dues parts, hi ho podem fer des del passat dimarts 10 de març.

Recordem que “Vikings” és una sèrie coproduïda entre el Canadà i Irlanda del Canal The History Channel, basada en les llegendes sobre el rei viking, Ragnar Lodbrok, un dels herois més famosos de la cultura nòrdica que saqueja França i Bretanya, entre els seus objectius, vivint obsessionat amb descobrir les terres de l’oest, més enllà del mar.

Un total de cinc temporades de 20 episodis cadascuna, que ens han  fet gaudir d’aquesta cultura vikinga, tant viscuda amb passió històrica i bèl.lica.

La primera meitat de la temporada final de “Víkings” encara els seus últims episodis amb un gran esdeveniment que va a sacsejar els seus fonaments.

Direm que l’estrena de la segona tanda d’episodis de la temporada 6, amb els 10 darrers capítols no tenen data d’estrena. I d’altra banda, els productors volen estirar encara més el filó de “Vikingos” amb una setena temporada, que serà un spin-off o derivació d’alguns dels personatges o accions de la sèrie original.

@zonadeseriesillibres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s