Disney+, a partir del 24 de març

Josep Maria Solé / Zona de Sèries i Llibres

El 24 de març es la data escollida per l’estrena a Espanya de la plataforma Disney, que va debutar primer als Estats Units el passat any 2019, i a mida que passen els mesos, va fent el seu desembarcament a la resta del món.

El compte de Twitter de Disney+ Espanya, comença a donar resposta a preguntes a través d’un fil de l’esmentada xarxa social, i amb el es donen a conèixer algunes de les característiques que tindrà el servei. Esteu atents?

El preu, costarà 6,99 euros al mes (tindrem 7 dies de prova), i podrem pagar tot l’any a un preu complet de 69,99 euros.Perfils? Cada compte del servei podrem tenir fins a 7 perfils diferents, molt accessible per a l’àmbit familiar.

Total de pantalles? Fins a 4 continguts diferents en quatres pantalles diferents al mateix temps. I tot serà descarregable, concepte que s’entén per smartphones i tablets, deixant a les Smart TV a un costat.

Catàleg? Disney+ trepitjarà a fons el seu gran i immens catàleg amb continguts sota el braç com: tota la producció original de la factoria Disney, Pixar, Marvel, Saga Star Wars i National Gregraphic, així com  tot el catàleg de la 20th Century Fox. Un dels plats forts serà la visió de la sèrie The Mandalorian, spin-off caríssim de la Saga Star Wars.

Esteu atents a la vostra pantalla, arriba Disney+!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s