“The king” amb potencial

Una pel.lícula coproduïda entre Austràlia i els Estats Units, original de Netflix. Un drama històric basada en diverses obrers de teatre de William Shakespeare. Un punt de trobada entre drama històric i èpic shakepeariana. Hal (Timothée Chamalet), és un príncep capritxós i sense interès per exercir el seu dret a l’tron d’Anglaterra, ha abandonat les responsabilitats reals, però es veu obligat a reprendre la vida de la qual volia fugir per ser el nou rei: Enrique V.

El jove monarca haurà d’aprendre a gestionar les intrigues de palau , una guerra i els llaços que l’uneixen a la seva antiga vida, com la relació amb el seu millor amic i mentor, el cavaller John Falstaff.

LA PRODUCCIÓ

Com diu el titular d’aquest article, aquesta producció luxosa de Netflix té “potencial”, destacant la presència de joves actors que defensen el seu paper, davant d’algunes mancançes argumentals que es van més o menys diluint a mida que avança el metratge d’aquesta pel.lícula. En el repartiment d’actors destaquen les presències de Timothée Chamalet, que és reserva el paper protagonista interpretant al Rei Enric “Hal” V, Joel Edgerton com a Falstaff, Robert Pattinson com The Dauphin.

“The King” va ser estrenada el passat 2 de setembre de 2019 al Festival de Venècia, posteriorment l’11 d’octubre es va estrenar a les sales comercials, i finalment incorporada al catàleg de Netflix des de l’1 de novembre. Com a curiositat direm que l’actor nord-americà Brad Pitt forma part de l’equip de productors de la pel.lícula, que ha rebut una resposta per part de la crítica especialitzada, generalment amb afirmacions favorables.

@zonadeseriesitelevisio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s