“El irlandés”, per a fans d’Scorsese

“El irlandés” (“The irishmen”), des del passat 15 de novembre als cinemes, i a partir del dia 27, disponible a Netflix.

Els espectadors més nostàlgics del cinema de gànsters, podreu gaudir d’aquesta pel.lícula que us permetrà retrobar-vos amb un director i uns actors mítics del cinema d’aquest gènere. Per què qui ho ha dirigit és ni més ni menys que els gran Martin Scorsese, que s’ha envoltat de grans noms de l’Star System del cinema nord-americà com Robert de Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel. Molt recomanable sobre tot per a fans del cinema del gran director Martin Scorsese.

ARGUMENT

Frank Sheeran va ser un veterà de la Segona Guerra Mundial, estafador i sicari que va treballar amb algunes de les figures més destacades de la s. XX. ‘L’irlandès’ és la crònica d’un dels grans misteris sense resoldre de país: la desaparició de l’llegendari sindicalista Jimmy Hoffa; un gran viatge pels tèrbols secrets de el crim organitzat: els seus mecanismes interns, rivalitats i la seva connexió amb la política.

LA PRODUCCIÓ

El més destacat d’aquesta pel.lícula, original de Netflix, i de llarg metratge, és la presència de nou a la pantalla gran i també a la televisiva dels grans de Hollywood, els “nois”: Robert de Niro, Al Pacino, Joe Pesci i Harvey Keitel, acompanyats per els també excel.lents secundaris com Anna Paquin, Bobby Cannavale i Jack Juston.

El que potser no ha agradat tant a la crítica, que n’ha avalat la producció amb un excel.lent alt, és l’apliacació digital que han sofert els actors protagonistes per rejuvenir el seu aspecte, una mena de botox digital. Però obviant aquest detall, podem dir que som davant d’un autèntic “parc d’atraccions gansterià”, servit per la ma del gran Scorsese. A gaudir!

@zonadeseriesitelevisio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s