Netflix, ara també es llegeix

El passat mes de juliol ja ens vam fer ressó en aquest digital de l’acord signat entre l’Editorial Planeta i Netflix, per publicar en castellà per a Espanya i Amèrica Llatina, novel.les, llibres de no ficció i còmics de les sèries espanyoles de la plataforma. Un acord que ja és una realitat a partir del 26 de novembre, ja que a partir d’aqueta data ja estaran disponibles a les llibreries els quatre primers títols basats en les sèries que fins el moment han obtingut un gran èxit, com són: “La casa de papel”, “Élite” i “La casa de las flores”.

Els quatre primers volums que es presenten seran el tret de sortida per un ambiciós pla editorial que ampliarà els universos narratius i creatius de tres de les sèries en espanyol més populars de la plataforma.

ELS LLIBRES NETFLIX

El primer dels quatre volums que surten a la venda és titula “Élite: al fondo de la clase”, una novel.la d’Abril Zamora (Editorial Planeta), un spin-off de la sèrie que apareix entre la segona temporada i la tercera que està per estrenar. La trama se centra en personatges que no apareixen en pantalla, encara que alguns dels seus protagonistes sí que tenen presència en la història.

També destaca el segon volum amb “La casa de papel. Escape book. El diario del profesor” (Lunweg Editores), un espacep book basat en la popular sèrie televisiva. El seu autor és Ivan Tapia, fundador i dissenyador d’enigmes de Cocolisto. La proposta de Tapia gira entorn a Sergio Marquina, més conegut com “El professor”, i els enigmes que cal resoldre estan construïts al voltant dels fotogrames de les tres temporades de la sèrie.

I finalment, el tercer llibre “Élite. El fanbook oficial” amb un recull de més de 200 fotografies de la sèrie amb temes sobre el making off i anècdotes i curiositats, i “La casa de las flores. El fanbook oficial”, que també ofereix informació sobre la sèrie d’origen mexicà. Ambdos llibres són publicats per l’editorial Cúpula del grup Planeta.

@zonadeseriesitelevisio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s