Estrenes a punt per veure

Atenció a les estrenes de sèries i pel.lícules com The king, The irishmen, La materia oscura i Hache.

THE KING a Netflix

Una pel.lícula coproduïda entre Austràlia i els Estats Units, original de Netflix. Un drama històric basada en diverses obrers de teatre de William Shakespeare. Un punt de trobada entre drama històric i èpic shakepeariana. Hal (Timothée Chamalet), és un príncep capritxós i sense interès per exercir el seu dret a l’tron d’Anglaterra, ha abandonat les responsabilitats reals, però es veu obligat a reprendre la vida de la qual volia fugir per ser el nou rei: Enrique V.

El jove monarca haurà d’aprendre a gestionar les intrigues de palau , una guerra i els llaços que l’uneixen a la seva antiga vida, com la relació amb el seu millor amic i mentor, el cavaller John Falstaff.

THE IRISHMEN, des del passat 15 de novembre als cinemes, i a partir del dia 27, disponible a Netflix.

Els espectadors més nostàlgics del cinema de gànsters, podreu gaudir d’aquesta pel.lícula que us permetrà retrobar-vos amb un director i uns actors mítics del cinema d’aquest gènere. Per què qui ho ha dirigit és ni més ni menys que els gran Martin Scorsese, que s’ha envoltat de grans noms de l’Star System del cinema nord-americà com Robert de Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel. Molt recomanable.

LA MATERIA OSCURA a HBO

Produïda per la BBC amb tot luxe de detalls, “La materia oscura” representa una segona oportunitat per la història literària creada per l’autor Philip Pullman, que ja va tenir la seva versió fallida al cinema ara fa 12 anys amb “La brújula dorada”, protagonitzada per Nicole Kidman i Daniel Craig. Ara HBO estrena la sèrie fantàstica de vuit capítols d’estrena setmanal.

Aquesta adaptació de la trilogia de novel·les de Philip Pullman segueix la història de Lyra Benacqua, una nena òrfena que té l’objectiu de trobar a un vell amic que va ser segrestat. Al llarg del seu viatge, descobreix diversos universos màgics i criatures fantàstiques com bruixes i óssos polars blindats.

Tot aquest món de fantasia tanca un fenomen major així com una conspiració relacionat amb nens robats. D’aquesta manera, s’entrellacen temàtiques relacionades amb la màgia, la teologia i la ciència.

HACHE  a Netflix des del passat 1 de novembre.

Una de les grans apostes d’aquesta tardor de Netflix. Producció espanyola.  inspirada en el món de l’narcotràfic , més concretament el tràfic d’heroïna que hi havia a Barcelona a principis dels anys 60 . 

La protagonista Helena, interpretada per Adriana Ugarte, tindrà el paper d’una prostituta que comença a treballar per al cap d’una important banda mafiosa anomenat Malpica, a què posarà veu Javier Rey. Pel que se sap, es pot afirmar, que ella passarà de ser algú insignificant a ser qui veritablement controli tot el tràfic de droga a Barcelona.

En aquesta història la Brigada de Narcòtics, que lidera l’inspector Vinuesa (Eduardo Noriega) al costat del seu equip, no els posarà gens fàcil els plans que tenen en ment la banda de Malpica.

Segons afegeix la sinopsi oficial, “el Club Albatros actuarà com a centre neuràlgic de la trama. Un local nocturn en el qual es sona la música de moda, i es barregen visitants estrangers amb senyorets barcelonins, noies escabellades i de barriada amb ínfules. També en aquest lloc es troba el centre d’operacions de la banda de Malpica.

@zonadeseriesitelevisio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s