Disney+, aquí el 2020

Disney+ ja té data d’estrena a Espanya!

Ja tenim data per l’estrena a Espanya de la incorporació del servei que ens oferirà la grans multinacional de l’entreteniment com és Disney, que amb la denominació comercial de Disney+, s’estrenarà el proper 31 de març del 2020. Alhora també ho farà a França, Alemanya, Itàlia i Regne Unit.

Recordem que el passat 12 de novembre va començar el seu servei comercial als Estats Units, i justament avui dia 19 de novembre, Disney+ s’estrena a Austràlia i Nova Zelanda.

Els ganxos principals del gegant de l’entreteniment són tots els seu clàssics d’animació i acció real, que inclou també les sagues de superherois Marvel, la Saga Star Wars i els seus derivats, i noves produccions originals. La gran estrena promocional ha estat el llançament de la sèrie “The Mandalorian”, basada en  l’univers de la “Guerra de les Galàxies”.

No cal dir que l’estrena de Disney+ amb la seva plataforma digital vol conquerir el màxim d’audiència mundial, amb l’objectiu d’aconseguir-ho en un període de 2 anys. Només en una sola jornada ha aconseguit un rècord amb 10 milions de suscripcions en un sol dia, però la batalla serà difícil, per que en aquest cas Netflix ja té molt d’avantatge amb als seus prop de 195 milions de subscripcions a tot el món.

APPLE TV+, JA EN MARXA

Més difícil ho té en aquest Apple TV+, que aquests dies també s’ha estrenat. Ho ha fet amb molta més modèstia, tenint en compte que el seu catàleg d’estrena no supera ni de bon tros a Netflix. I pel hem llegit a través de digitals i xarxes, les seves estrenes de sèries no assoleixen un excessiu grau de popularitat, destacant potser l’estrena més destacada de la sèrie protagonitzada per Jennifer Anniston (Friends), titulada “The morning show”…, la resta sembla ser que, per ara, molt fluixet.

@zonadeseriesitelevisio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s