“Jack Ryan”, preparat per a un nou assalt

Amazon Prime Vídeo ha estat escalfant motors per a la nova temporada plena de grans estrenes, i la segona temporada de “Jack Ryan”serà sens dubte una d’elles. 

Després d’una primera temporada en la qual John Krasinski abraçava l’esperit del personatge creat per Tom Clancy, la sèrie va ser renovada per a una segona temporada ( i una tercera !), que promet submergir-nos en una nova aventura amb un paisatge diferent i personatges desconeguts per el protagonista. 

La sèrie segueix una llarga tradició cinematogràfica de Ryan en el cinema, on li han interpretat grans actors com Harrison Ford (‘Perill imminent’, ‘Joc de patriotes’), Alec Baldwin (‘La caça de l’octubre roig’), Ben Affleck (‘Pànic nuclear’) i recentment Chris Pine (‘Jack Ryan: Operació ombra’). Ara a la petita pantalla, el personatge literari segueix donant alegries als fans del thriller d’espies.

Quans capítols tindrà aquesta segona temporada?

Com la primera temporada, la continuació comptarà amb vuit episodis d’entre 40 i 50 minuts cada un.

Quin és el seu argument?

Tot i que el final de la primera temporada apuntava a Moscou com a pròxim destí tant de Jim Greer com de Jake Ryan, sembla que les aventures de la segona els portaran alguna cosa més lluny: a Veneçuela. “Tindrà lloc al país llatinoamericà i també certes parts a Europa, a Moscou i arreu del món. L’antagonista no serà un terrorista a l’estil de la primera temporada. El tema que aborda la segona temporada és la fragilitat de la democràcia i Jack afrontant la desesperació d’un país sud-americà.

@zonadeseriesitelevisio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s