“El método Kominsky”, una sèrie d’or

Michael Douglas i Alan Arkin tornen a reptar-se en la segona temporada de la sèrie, que té com a base argumental la tercera edat. Són un total de vuit nous episodis que es van estrenar a Netflix el passat 25 d’octubre. Els oscaritzats actors repeteixen els seus duels dialèctics en la ficció creada per Chuck Lorre, Globus d’Or ala Comèdia 2019.

Es recomana veure, això si, la primera temporada: excel.lent!!

Càustics, sensibles, hilarants, emotius… Els diàlegs entre Sandy Kominsky, actor i faldiller, tots dos en declivi, i el seu representant i millor amic, Norman Newlander, milionari, vidu i descregut, representen un excel.lent duel interpretatiu de dos pesos pesants com Michael Douglas i Alan Arkin, que en els nous vuit episodis d’El mètode Kominsky, es creixen.

Norman (Alan Arkin) arrenca aquest nou lliurament d’episodis de la segona temporada, retrobant en un funeral un amor de joventut que va viure abans de conèixer a la seva difunta Eileen (Susan Sullivan, Falcon Crest), que el segueix parlant des del més enllà És ni més ni menys que Jane Seymour, la inoblidable Doctora Quinn, que torna a la televisió per encarnar una dama adinerada anomenada Madelyn, amb qui Norman recupera la il·lusió.

Per la seva part, Kominsky (Michael Douglas) es veu ‘obligat’ a intentar resoldre diversos embolics i demanar ajuda a la seva exdona, Ruth (Kathleen Turner), i la seva relació no és precisament idíl·lica. Recordeu aquella pel.lícula dels vuitanta “La guerra de los Rose”…, una picada d’ullet al passat amb aquest dos actors que van protagonitzar aquella brutal però divertida pel.lícula.

En fi, “El método Kominsky” s’ha convertit en la sèrie d’or de Netflix i que de nou amb aquests nous episodis de la segona temporada ens farà passar bones estones, sens dubte!!

@zonadeseriesitelevisio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s