“Por trece razones 3”, sense Hannah Baker

Junt amb “Stranger Things”, la sèrie de tall adolescent “Por trece razones”, és un dels grans títols que dominen l’escena de Netflix a nivell internacional, sens dubte una de les més rentables del seu extens catàleg. Preparats per aquest 23 d’agost, la data escollida per la plataforma nord-americana per l’estrena mundial del tercer lliurament d’episodis d’aquesta sèrie, que no ha estat exempta de polèmica pel seu argument.

La ficció estrena la seva tercera temporada, i ho fa amb un camí ple d’espines per la temàtica que aborda, sense estalviar-se detalls.

Recordem que la història, en les seves dues primeres temporades, presenta a una jove que decideix suïcidar-se deixant abans gravades unes cintes de cassete , 13 per ser més exactes, amb els motius que l’han induït a fer-ho. Un relat argumental que afronta de manera realista el greu problema que assetja als nostres adolescents, l’assetjament escolar, especialment amb la irrupció de les xarxes socials. Una sèrie que es va enfrontar en el seu llançament, amb associacions de pares i psicòlegs que varen criticar la sèrie per considerar que feia apologia del suïcidi.

TEMPORADA 3

En aquesta nova temporada, que recordem s’estrena aquest 23 d’agost, els creadors han apostat per una nova trama que, en certa manera, sepulta la història del suïcidi de Hannah Baker, que en aquest tercer tram de la sèrie, ja no tindrà presència ni física ni argumental. El primer episodi arrenca amb la mort de manera sospitosa d’un dels personatges centrals, en Bryce Walker. D’aquesta manera la trama principal plantejarà interrogants sobre l’autor del tràgic succés, amb el suport de la resta de personatges.

Aquest fet provocarà una intensa investigació, que podrà ser seguida a temps real (coses de les xarxes socials), a través de la web creada per a l’ocasió. Preneu bona nota de l’enllaç per fer-ne seguiment: whokilledbrycewalker.com

EL REPTE

Ara el repte està en saber si aquest tercer lliurament de “Por trece razones” ens enganxarà de nou amb les seves noves trames (vinga, sigue’m positius: segur que si!). Un repte que segur que serà recompensat amb una quarta i ja confirmada temporada per part de Netflix. Però ara, mirem de ple la tercera!

@zonadeseriesitelevisio

Font/enllaç: Netflix / Youtube

EL TRÀILER

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s