“Heridas abiertas”, una descoberta

“Heridas abiertas” (“Sharp objects”), és una recent producció nord-americana estrenada el passat 2018. Una d’aquelles estrenes amagades dins dels catàlegs de les plataformes digitals, en aquest cas d’HBO, que cal tenir en compte. Una d’aquelles descobertes que et fan estar literalment “clavat” davant del teu televisor o dispositiu mòbil.

La sèrie és una creació de Marti Noxon, basada en la novel.la del mateix nom de l’escriptora Gillian Flynn, i que va ser originalment publicada l’any 2006. La direcció dels episodis es va encarregar al director quebequès Jean-Marc Vallée, que també ha dirigit una de les altre sèries de gran èxit d’HBO d’aquesta temporada; “Big little lies”.

L’ARGUMENT

La periodista Camille Parker, interpretada per l’actriu Amy Adams, que té problemes amb l’abús d’alcohol, torna a la seva ciutat natal, Win Gap, a l’estat de Missouri, per escriure cròniques sobre les morts violentes de dues noies. La investigació dels assassinats la farà retrobar amb un passat traumàtic, que anirem descobrin de mica en mica, a mida que van passant els 8 capítols de que consta la sèrie d’una sola temporada.

La crítica especialitzada a definit “Heridas abiertas” com pertorbadora, malsana i opressiva. Una història de dones malvades, una d’elles, la mare de la protagonista, que creuen que estan fent alguna cosa bona, però que alhora se senten millor destrossant la vida de les persona que tenen al seu voltant. Mares dominants, pares absents, fills i filles traumatitzats, i el toc negre de la sèrie, fant que aquesta recomanació sigui visualitzada amb tranquil.litat, malgrat el seu toc opressiu.

Cal afegir que la sèrie be avalada per un 92% d’aprovació per part de la crítica especialitzada als Estats Units, i un 75% de l’audiència els hi va agradar.

@zonadeseriesitelevisio

Font/enllaç: HBO / Youtube

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s