“La casa de papel 3” èxit mundial

Els responsables de Netflix s’estan fregant les mans. “La casa de papel” triomfa arreu del món amb el seu tercer lliurament d’episodis, recentment estrenats. Durant els set primers dies de las seva estrena el passat 19 de juliol, prop de 24 milions de llars l’han vist sencera amb els seus 8 capítols.

24 milions de llars que representa, segons les dades facilitades per Netflix, (que sol ser molt hermètica en aquest sentit), que uns 35 milions de comptes han gaudit plenament del nou assalt dirigit pel “professsor” i el seu grup. D’aquesta manera és demostra l’encert que l’estratègia internacional de la plataforma està fent efecte.

De fet, aquesta tercera temporada de la sèrie creada per Álex Pina, s’ha fet amb el rècord com la sèrie o pel.lícula de Netflix més vista de tots els temps en qualsevol idioma, inclòs l’anglès.

Els països que millor acollida ha tingut “La casa de papel 3”, a part de l’Estat Espanyol, destaca França, Portugal i Itàlia, en el continent europeu, i a l’Amèrica Llatina ha triomfat a l’Argentina, Xile i Brasil.

Heu vist ja la sèrie? Què n’opineu? Ens ho podeu fer saber o explicar aprofitant el servei de missatgeria d’aquest blog, inclòs al final d’aquest article…

@zonadeseriesitelevisio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s