“GLOBUS SONDA”, A TV3

“Globus sonda” comença a recorre zones de Catalunya, en la programació d’estiu de TV3. Una entrevista amb un personatge conegut a bord d’un globus a 2.000 metres d’altura, i poder contemplar des d’aquest mirador mòbil els paisatges d’arreu del territori.

Aquest és l’argumentari d’aquest nou programa d’estiu de la televisió catalana, que en aquest cas té la factura d’una empresa d’Igualada. Seran un total de 10 programes (els dilluns a les 22:45, per TV3) amb un presentador ben particular, el metereòleg Francesc Mauri, que conversarà tot volant en globus amb tot un seguit de convidats, en aquest inèdit plató que toca el cel de molt aprop.

CONVIDATS A VOLAR

Joan Maria Pou, Araceli Segarra, Òscar Fernández, Enric Masip, Xatal Llavina, Miguel Torres (de Vins Torres) i Sergi Ferrer-Salat (de Laboratoris Ferrer), són alguns dels convidats del “Globus sonda”. Per la seva banda, la periodista Candela Figueres, seguirà al convidat de torn junt amb Francesc Mauri en globus, des d’un cotxe que els seguirà i acompanyada per un altre convidat sopresa que coneix bé l’entrevistat i que li farà tres preguntes que li donaran una pista sobre qui és.

PRODUCCIÓ IGUALADINA

La idea de crear aquesta original proposta d’espai estienc la va tenir en Joan Domènech, gerent de la productora ubicada a Igualada (Anoia) Boxcom i director del programa. Igualada, bressol dels aerostàtics de fama internacional, compta també amb la participació de dos experts en la matèria, Àngel Aguirre i Miquel Messegué, també igualadins.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s