LLIBRES EN SÈRIE

No perdeu l’esperança de donar-vos el plaer de llegir tot allò del que estem mirant i seguint de les nostres sèries preferides. Una bona notícia per la que aquest bloc, el “Zona de sèries & Tv”, vol anomenar com “llibres en sèrie”.

El Grupo Planeta publicarà llibres basats en sèries de Netflix. Títols de gran èxit com “La casa de papel”, “Élite” i “La casa de las flores” tindran el seu format en llibre, segons han fet públic les dues empreses després de tancar un acord editorial, segon informa el diari “El País”.

Els tres títols que hem fet referència, han estat triats pels dos interlocutors per considerar, segons les seves declaracions als mitjans de comunicació, “per ser tres les sèries en espanyol més universals”. I en funció de la seva vida comercial, possiblement serà ampliada amb altres títols.

Som davant d’una bona notícia que uneix dos fets culturals i complementaris, com són la literatura i la televisió, en aquest cas a través del format “sèrie”.

Recordem que Netflix té una presència que supera els 190 països i més de 148 milions d’abonats. Per la seva part, el Grupo Planeta és el primer grup editorial espanyol amb presència en 20 països i compta amb més de 70 segells editorials.

@zonadeseriesitelevisioisio

Font/enllaç: Netflix / Grupo Planeta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s