MOVISTAR+ LITE, BONA ESTRENA

La versio “low cost” de la plataforma de continguts del grup Telefónica, anomenada “Movistar+ Lite”, estrenada a principis del passat mes de juny, aconsegueix un excel.lent registre de seguidors que la miren i segueixen la seva oferta durant 2,5 hores diàries, fet que representa una molt bona acollida del servei entre els seus nou clients.

Segons les dades facilitades per la plataforma, gairebé la meitat del consum es realitza a través d’Smart TV, mentre que la resta es reparteix entre telèfons mòbils, tauletes i ordinador.

De cara a la nova temporada al setembre, es valora molt positivament pels responsables de Movistar+, que el grau d’acceptació dels nous usuaris que han provat per aquest espai de temps la nova oferta, hagi superat les expectatives posades en aquesta nova versió de la plataforma.

Cal recordar que aquest nova versió de Movistar+ Lite està disponible per a qualsevol usuari i que no cal ser client del servei de telefonia mòbil, per un preu de 8 euros al mes, amb un primer mes gratuït, i la possibilitat de veure el contingut en dos dispositius de manera simultània.

OFERTA DE CONTINGUTS

La plataforma que entra en competència amb les altres plataformes amb una oferta, a la que no cal ser client del servei telefònic, que inclou continguts en entreteniment amb més de 350 capçaleres. A més, ofereix totes les sèries originals de Movistar, com l’estrena de juny que està arrasant, tant en audiència com les valoracions positives dels crítics, com és la sèrie “Hierro”, i altres com “Instinto”, “Arde Madrid”, “Gigantes”, “El embarcadero” o “La peste”.

També està disponible poder consumir la programació de vuit canals com #0 (on podem veure els programes, entre d’altres, d’Andreu Buenafuente o David Broncano), #Vamos, Movistar Series, Movistar Seriesmania, FOX, TNT, Comedy Central i AMC. A més d’un bon grapat de sèries i pel.lícules de recent estrena, com per exemple, la darrera temporada de “Juego de tronos”, “The walking dead”, o la més recent estrena i molt recomanable, titulada “La voz más alta” (The Loudest Voice), un drama inspirat en l’obra del geni de la comunicació nord-americà, creador de presidents i cadenes de tv com la Fox News, el polèmic Roger Ailes (interpretat per Russell Crowe).

Movistar+ Lite també inclou documentals, infantils, musicals i esports amb diversos canals temàtics sobre aquest gènere, que inclou també retransmissions esportives en directe, com per exemple de Fòrmula 1, bàsquest, tennis, atletisme, entre d’altres.

@zonadeseriesitelevisio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s