“ESTIU EN SÈRIE” A RÀDIO IGUALADA

Aprofitant la reinvenció d’aquest blog, el “Zona de sèries & Tv”, aquest estiu ens hem llançat de nou a l’aventura de la ràdio per parlar de les plataformes de contingut audiovisual i del seu contingut, les sèries i pel.lícules que podem veure en les nostres estones de lleure.

Una aventura setmanal a través de l’emissora Ràdio Igualada (103.2 fm / radioigualada.cat), els divendres del mes juliol, com a secció dins del programa de contingut estienc que dirigeix i presenta Xavier Amat, titulat “i a l’estiu què?”.

La secció s’anomena “Estiu en sèrie”, presentada pel comunicador radiofònic Josep Maria Solé, seran present durant quatre divendres, a partir del 28 de juny i durant quatres setmanes. L’esmentada secció la podeu escoltar al voltant de dos quarts de dues del migdia, i en redifusió també el mateix divendres cap a dos quarts de nou del vespre.

Quines plataformes estan en actualitat oferint la seva oferta via ‘Streaming’, un repàs a les millors sèries emeses fins el moment, principalment durant aquest 2019, i els hàbits dels consumidors s’aquestes sèries, seran alguns del continguts d’aquesta secció, que també oferirà un grapat de recomanacions de les principals plataformes: Netflix, HBO, Amazon Prime Video i Movistar+.

A més a més, cada setmana i en aquet mateix espai, trobareu els articles per ser llegits d’aquests continguts que s’han emès per la secció de l'”Estiu en sèrie” a Ràdio Igualada, incorporan també el podcast del mateix per ser escoltat.

Esteu atents a la ràdio, i també a la pantalla…, comença un estiu “en sèrie”.

Zona de sèries & Tv

Xavier Amat i Josep Maria Solé / Ràdio Igualada / ZDS&TV

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s