ZONA DE SÈRIES & TV / SÈRIES / ESTRENA / HISTÒRIA

Ambiciosa producció de la televisió francesa, amb un toc molt ‘british’ (britànic). Coproducció entre França i el Canadà, aquesta sèrie de la que ja s’han produït dues temporades, ens presenta la figura del rei Lluís XIV de França, un estratega calculador, tant en política com mediàticament, i vol trencar amb els reis del passat.

Per poder imposar-se com a poder absolut del regne, ha de sotmetre la noblesa i per això construeix el palau de Versailles, com una gàbia d’or per mantenir l’aristocràcia sota control, i a la vegada, com un símbol de poder.

ESTRENA PRIMERA TEMPORADA A NETFLIX

Netflix ha estrenat la primera part de ‘Versailles’ aquest principi del mes de novembre, composta de 10 capítols, però si sou abonats a Movistar+, en el seu canal de sèries ja han estrenat la segona temporada, també de 10 capítols. Així doncs, els abonats de Netflix hauran de veure aquesta primera temporada, i esperar una mica de temps per veure la segona, un cop hagi passat l’exclusivitat de l’estrena a Movistar+.

El pressupost de la sèrie ha estat de prop de 30 milions d’euros, un fet que ajuda a que la producció sigui de gran luxe. Ha estat rodada en anglès, per això deia lo del toc ‘british’ en l’inici d’aquesta referència sobre ‘Versailles’. La producció va decidir que l’anglès fos l`idioma emprat pels actors de la sèrie, per poder tenir una difusió més internacional, un fet que va provocar un cert escàndol a França.

GEORGE BLAGDEN, INTERPRETA AL REI LLUÍS XIV

El paper protagonista, el Rei Lluís XIV de França, està protagonitzat per un actor i cantant d’origen britànic, George Blagden, que de ben segur us a sonarà el seu rostre si també heu vist la sèrie ‘Vikings’, on interpretava el paper del monjo cristià Athelstan. Ambdues sèries on actua George Blagden, el doblatge ha mantingut la mateixa veu.

TRÀILER DE ‘VERSAILLES’ (BBC TWO)

Font/enllaç: Netflix / Viquipèdia / Youtube / BBC TWO

Article/post 032 – Zona de Sèries & TV

Anuncios