ZONA DE SÈRIES & TV / ESTRENA / SÈRIE

Divendres 13 d’octubre és la data escollida per Netflix per estrenar una de les sèries estrella de la plataforma per aquesta temporada. Es tracta de ‘Mindhunter’, un drama criminal que explora la ment dels assassins en sèrie. Dirigida i produïda per David Fincher, director de cinema, actor i productor, on ha participat entre d’altres pel.lícules ‘El cas curiós cas de Benjamin Button’ o ‘La xarxa social’, i també va dirigir diversos capítols de la sèrie ‘House of cards’.

Aquesta nova sèrie de Netflix, amb un total de deu capítols, tots disponibles per a la seva visió en ‘sessió de marató’, es basa en el llibre de no ficció ‘Mind Hunter: Inside The FBI s Elite Serial Crime Unit’ escrit per Mark Olshaker i John E. Douglas. La sèrie, basada en fets reals, està ambientada a l’any 1979 i part de l’interès de l’FBI per la psicologia criminal, centrant-se en dos detectius que entrevisten assassins en sèrie per intentar entendre la seva lògica i aplicar-la en casos sense resoldre.

La sèrie comptat també amb la participació com a productora de la mateixa, l’actriu nord-americana Charlize Theron.

Fem reserva del nostre temps de veure ‘sèries’, per aquesta ‘Mindhunter’, que ben segur ens aportarà una bona dosi d’oci, i alhora descobrir com és de complicat l’èsser humà, i poder entendre que volta pel cap d’aquests assassins en sèrie, segons les investigacions de l’FBI. Netflix ha confirmat la producció d’una segona temporada de ‘Mindhunter’.

TRÀILER PROMOCIONAL DE ‘MINDHUNTER’

Font/enllaç: Netflix / Viquipèdia / Youtube

Article/post 027 – Zona de Sèries & Tv

Anuncios