ZONA DE SÈRIES & TV / ACTUALITAT / SÈRIES

Atenció als fidels seguidors de la sèrie amb més repercussió de la història. Des del moment en què HBO no ha volgut confirmar que ‘Juego de tronos’ tornaria amb la seva vuitena i darrera temporada al 2018, hi ha massa raons per pensar que efectivament no sabrem res més de Daenerys i Jon Neu fins al 2019. Si més no, aquesta és la conclusió que podem extreure de l’última entrevista l’actor Liam Cunningham, més conegut com Ser Davos, que ha explicat els plans dels productors a la revista TV Guide.

REPÀS AL NOU GUIÓ

Aquest proper cap de setmana (7 i 8 d’octubre), es reuneix a Belfast amb la resta del repartiment de Joc de trons per seure a la taula de lectura de guions i fer una ullada al nou material escrit per David Benioff i DB Weiss.

Se sabia, per exemple, que els nous episodis serien únicament sis però serien de llarga durada. Però ara també se sap que els plans de rodatge són molt més monumentals, començant el rodatge aquest mes d’octubre i acabant a l’estiu del 2018.

A més, si és suma el temps de postproducció per polir el muntatge i afegir els efectes visuals i de so, resulta improbable que puguin emetre els episodis a l’estiu com si van decidir amb la setena temporada, quedant-se tot l’aire la data concreta de l’estrena mundial d’aquesta nova temporada.

Només cal demanar a tots els/les fans de ‘Juego de tronos’: paciència!

Font/enllaç: HBO / lavanguardia.com

Article/post 025 – Zona de Sèries & TV

Anuncios