ZONA DE SÈRIES & TV / BREUS I RÀPIDS / ACTUALITAT

  • Ara a fa una setmana que TV3 va estrenar el primer capítol de la tercera i última temporada de ‘Merlí’, i ho va fer amb un excel.lent 15,7% d’audiència, això vol que 510.000 catalans van veure els nous arguments dels joves ‘peripatètics’ i dels mestres de l’Institut Àngel Guimerà, amb la incorporació de 2 nous mestres. Una temporada, 14 capítols, on tenim garantit molt de marro.
  • Dilluns dia 25 de setembre s’ha estrenat a Netflix el retorn de la franquícia d’Star Treck, amb títol afegit de Discovery, que compta amb un total de 15 capítols. S’estrenarà un capítol per setmana, els dilluns, ja que abans ho farà als Estats Units a la cadena CBS amb el capítol de la setmana, que s’emet els diumenges a la nit. A l’endemà ja estarà disponible a Netflix amb versió doblada en castellà. Hi haurà dos franges d’emissió, des d’ara i fins el novembre la primera part dels 15 capítols, i la resta s’emetran el mes de gener del 2018. Per ara les crítiques, tant l’especialitzada com la dels espectadors ha estat molt positiva. Ja hem vist els dos primers capítols, i podem confirmar que ens han agradat. 
  • Netflix va estrenar aquest passat divendres 22 de setembre el documental dedicat a la cantant Lady Gaga, en què mostra el seu costat més íntim. Us el recomanem. Podem veure d’aprop com és la cantant sense disfresses i maquillatge, al natural. Una dona que té molt clar el fa amb la seva carrera musical, però que també té les seves febleses personals, sobre tot de salut física. Recordem que Lady Gaga ha cancel.lat, per ara, els seus compromisos musicals.  La seva gira actual de concerts ha estat suspesa, inclosos els seus dos concerts a Barcelona. El motiu ha estat la seva urgent hospitalització i tractament en ser-li diagnosticat fibromiàlgia.
  • Atenció perquè Movistar+ ha estrenat el nous capítols de la sèrie espanyola ‘Velvet Collection’. Es tracta d’una continuació de la sèrie emesa per Antena 3, amb tres temporades, i aquest ‘spin-off’ està ambientat a Barcelona. El canal 0# de Movistar+ estrenarà un capítol setmanal, i posteriorment estarà disponible ‘a la carta’. D’altra banda, us informem que per tal d’aconseguir més audiència el primer capítol de ‘Velvet Collections’ està disponible en obert a Youtube, on per ara porta prop de les 80.000 visualitzacions. 
  • El 25 d’octubre, s’estrenarà la molt esperada segona part d’Stranger Things a Netflix. Recordem que aquesta ficció és un homenatge als clàssics misteris sobrenaturals dels anys 80.
  • I finalment afegirem que HBO, prepara la seva primera producció feta a Espanya amb el projecte d’adaptació en format sèrie de la novel.la ‘Patria’ de Fernando Aramburu, un dels èxits editorials de la temporada passada i que actualment és manté entre els 10 llibres més venuts de la ficció en castellà.

 

Article/post 020 – Zona de Sèries & Tv

Anuncios